ZAJEDNO SMO U BORBI PROTIV COVID-a 19

Poštovani korisnici,

Sledeći Odluku Vlade Republike Srbije kojom je proglašeno vanredno stanje, koje u postojećim vanrednim okolnostima, nameće, pre svega, ograničenje kretanja i neposrednih kontakata u cilju zaustavljanja Corona virusa, obaveštavamo Vas da Agencija za čišćenje i održavanje"Agency Brilliant" je još više unapredila rad na poslovima čišćenja i održavanja prostora.

U trenucima kada smo se svi našli pred izazovom Covid-19, želimo da Vas obavestimo o izmenama u našem radu.

Svoje poslovanje smo u potpunosti prilagodili vanrednim okolnostima i preduzeli sve mere zaštite naših zaposlenih a samim tim i naših korisnika.

  • Celokupne poslovne aktivnosti se obavljaju uz maksimalnu zaštitnu opremu, a naši zaposleni uvek imaju:
    opremu i sredstva za čišćenje i dezinfekciju, zaštitne maske i rukavice.
  • Redovno se čiste i dezinfikuju sva vozila, oprema za rad kao i naš poslovni prostor.
  • Zaposlenima koji nisu na terenu, omogućen je rad iz svojih domova.
  • Svim ostalim zaposlenim skrenuta je pažnja kako da se ponašaju u uslovima vanrednih mera.

Ono što možemo da Vas zamolimo, kao naše korisnike, je da se pridržavate uvedenih mera i da na poziv i dolazak naših radnika budete na distanci.

Naša misija je da svoje poslovanje obavljamo što savesnije i da ispoštujemo sve naše korisnike u periodu dozvoljenom za rad.

Novi paket koji vam nudimo je da, bez obzira koja je usluga u pitanju, čišćenje uradimo prvo našim sredstvima, a zatim izvršimo čišćenje predmeta sa asepsolom kako bi površine bile zdrave za život i rad.

Čistoća u ovom i u svakom svakom periodu života i rada je najbitnija za zdravlje. 

Na svima nama je da budemo odgovorni i da pokažemo solidarnost jer smo svi u istom timu.

Sve što želite da očistite i dezinfikujete bez obzira da li je stambeni ili poslovni prostor možete se direktno obratite pozivom na broj 069/2340-345 ili porukom na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. svakog radnog dana u periodu od 08.00h do 20.00h dali smo popust 38% na svaku definisanu cenu ponude.

Najljubaznije Vas molimo za Vaše razumevanje za termin usluge a mi ćemo na svaki način, svim svojim raspoložiivim kapacitetima i iskustvom, nastojati da i u ovim prilikama, sa kojima se nakon višegodišnjeg poslovanja, prvi put susrećemo, opravdamo Vaše poverenje.

Uz najiskrenije želje za dobro zdravlje, srdačno Vas pozdravljamo!

© 2019. Agency Brilliant. Sva prava zadržana.