ZAJEDNO SMO U BORBI PROTIV COVID-a 19

Poštovani korisnici,

Sledeći Odluku Vlade Republike Srbije kojom su propisane određene mere zbog trenutnog stanja i broja zaraženih koje nameće pre svega određena ograničenja i distancu u cilju zaustavljanja Corona virusa, ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da se Agencija za čišćenje i održavanje"Agency Brilliant" u periodu od marta 2020 zbog stanja u našoj zemlji prilagodila u potpunosti situaciji i unapredila rad na svim uslugama čišćenja i održavanja. U trenucima kada smo se svi našli pred izazovom Covid-19, želimo da Vas obavestimo o izmenama u našem radu. Svoje poslovanje smo u potpunosti prilagodili okolnostima i preduzeli sve mere zaštite naših zaposlenih a samim tim i naših korisnika.

  • Celokupne poslovne aktivnosti se obavljaju uz maksimalnu zaštitnu opremu, naši zaposleni uvek imaju opremu i sredstva za čišćenje i dezinfekciju, zaštitne maske i rukavice
  • Redovno se čiste i dezinfikuju sva vozila, oprema za rad kao i naš poslovni prostor
  • Zaposlenima koji nisu na terenu, omogućen je rad iz svojih domova
  • Svim ostalim zaposlenim skrenuta je pažnja kako da se ponašaju u uslovima trenutnih mera

Ono što možemo da Vas zamolimo, kao naše korisnike, je da se pridržavate uvedenih mera i da na poziv i dolazak naših radnika budu obe strane na propisanoj distanci.

Zbog trenutne situacije prostor u kom živite i radite pored redovnog čišćenja i dezinfikovanja trebate i mimo naše službe da redovno i provetravate kako bi vam prostor bio u potpunosti zdrav za boravak.

Naša je dužnost da svoje poslovanje obavljamo što savesnije i da ispoštujemo sve zahteve naših korisnika uz najiskrenije želje za dobro zdravlje, srdačno Vas pozdravljamo i očekujemo da nam se sa punim poverenjem za sve obratite !

© 2023. Agency Brilliant. Sva prava zadržana.