Proizvodi

POTROŠNI MATERIJAL I PROIZVODI

Agency Brilliant sa velikim dugogodišnjim iskustvom omogućava svojim korisnicima da izgled i miris njihovih prostora bez obziira da li su u pitanju stambeni ili poslovni prostori budu u potpunosti prilagođene potrebama korisnika uz usluge koje Agency Brilliant pruža i uz neophodne stavke definisane potrošnim materijalom i proizvodima.

Razlike u stambenim i poslovnim prostorima zahtevaju različite metode održavanja prostora, veoma je birno čime se održava prostor u kom boravite bez obzira da li u tom prostoru radite ili živite.

Našim korisnicima kroz uslugu redovnog održavanja ili kroz jednokratne usluge omogućavamo da bez obzira koliki je stepen zaprljanja utrošimo neophodnu količinu sredstava kako bi se površina kvalitetno očistila.

Naša sredstva koja koristimo u radu su naš potrošni materijal i sredstva su na prirodnoj bazi koji pored svojstva za čišćenje i dezinfikuju očišćenu površinu a prijatnog su mirisa.

Određene proizvode možete naručiti kod nas samo putem on-line narudžbenice kako bi mogli samostalno da ih koristite i primenjujete  po datom upustvu ili da poklonite onima kojima je takav proizvod potreban.

Koliko je bitno ko čisti i sa čim čisti površinu, toliko je bitno da se pored potrošnih materijala i sredstava za čišćenje obezbedi neophodna papirna konfekcija i potrošni material za samu higijenu prostora.

Paleta papirne konfekcije i potrošnog materijala za higijenu samog prostorakoju mi možemo da Vam obezbedimo uz redovno održavanje prostora:

 • Toaletni papir (rolna, list)
 • Ubrusi za ruke (rolna, list)
 • Salvete
 • Papirne maramice
 • Industrijske rolne
 • Prekrivač za wc šolju
 • Osveživač pisoara
 • Protiv klizne trake
 • Džakovi za smeće
 • Dispanzeri za (tečni sapun, ubruse za ruke, toalet papir i wc dasku)
 • Tečni sapun
 • Osveživač prostorija

Proizvode koje možete naručiti kod nas samo putem on-line narudžbenice kako bi mogli samostalno da ih koristite i primenjujete  po datom upustvu ili da poklonite onima kojima je takav proizvod potreban:

 • Aroma 250

Proizvod koji je pre svega u čvrstom stanju malih dimenzija i idealan osveživač zatvorenih manjih površina i dosta naših korisnika je koriste kao jaelkicu u kolima jer je veoma prijatnog mirisa.

Pored toga aroma je odlična zaštita od grinja i moljaca pa ga preporučujemo za postavljanje u garderobere ili komode sa stavrima.

 • Osveživač prostora 500

Proizvod koji je u tečnom stanju ali odlično upakovan i mobilan pa može da se koristi u raznim situacijama i na različitim mestima da bude idealno rešenje.

Potiskom na ddugme ispušta veliku količinu sitnih kapljica tako da je odličan za veće prostorije a najdelotvorniji je u prostorijama u kojima se puši ili borave kućni ljubimci jer brzo neutrališe neprijtan miris.

Masa 250 ml

 • Pasta za čišćenje proizvoda od kože i eko-kože 3000

Proizvod koji je u čvrstom stanju ali odlično upakovan i mobilan, koristi se za odstranjivanje fleka i nečistoća sa proizvoda od prirodne glatke kože.

Način upotrebe je jednostavan vlažnom krpom protrljati komad paste, blogo kremastu penu napravljenu na krpi kružnim pokretima nanesemo na kožu koju želimo očistiti, kod većih zaprljanja ponoviti proces.

Masa 225 ml

 • Pasta za zaštitu i negu proizvoda od kože i eko-kože 2000

Proizvod koji je u čvrstom stanju ali odlično upakovan i mobilan, koristi se za zaštitu i elastičnost za sve proizvode od prirodne kože, nije za negu velura i brušene kože.

Način upotrebe je jednostavan specijalnim sunđerom zahvatite malo paste i lagano kružnim pokretima utrljajte na kožu koju želimo zaštititi, prikazaće se sjajan film na koži i taj deo ste zaštititli.

Polako process treba ponavjati dok se celokupan predmet koji čistite nezaštiti, koža koja je urađena sa pastom dobiće sjaj I pravu boju, postaće meka, čista i impregnirana. 

Masa 100 ml

Proizvodi su na promociji i jedino se mogu poručiti putem on-line narudžbenice, pitanja vezana za proizvode možete postaviti pre naručivanja putem poruke koju imate u on-line narudžbenici.

Odgovor na pitanje poslaće Vam naš operativac veoma brzo kako bi u potpunosti dobili sve informacije i detalje u vezi  proizvoda koji želite da dobijete.

© 2020. Agency Brilliant. Sva prava zadržana.