Čišćenje podova

Agency Brilliant sa velikim dugogodišnjim iskustvom omogućava svojim korisnicima da izgled njihovih podova i podnih obloga bez obziira da li su u pitanju meke ili tvrde podne obloge budu u potpunosti prilagođene potrebama korisnika uz uslugu koja se zove čišćenje poda.

Razlike u stambenim i poslovnim prostorima zahtevaju različite metode uređenja prostora, jedna od najvećih površina za uređenje u prostoru jesu podovi koji se u zavisnosti od primene oblažu mekom, tvrdom ili kombinacijom tvrede i meke podne obloge.

Svakodnevna frekvencija korisnika preko same podne obloge zahteva u zavisnosti od podloge i specifične metode čišćenja  i održavanje kako bi izgled samog poda ili podne obloge bio uvek čist a vek trajanja što duži.

Uslugu čišćenja podova formiramo prvenstveno prema željama i potrebama naših korisnika a u mogućnosti smo udovoljiti svim Vašim zahtevima baš onako kako Vi to želite, zato nam se slobodno obratite sa potpunim poverenjem.

Dolazak našeg predstavnika radi uvida u podnu oblogu koji treba čistiti je besplatan, na osnovu Vaših zahteva i uvida u stanje podne obloge možemo Vam dati najbolji predlog i ponudu za izvođenje navedenih usluga:

 • Čišćenje mekih podnih obloga

Meka podna obloga se uvek postavlja na tvrdu podlogu a meke podne obloge su tepisi, tepisoni, itisoni i drugi materijali koji svojom mekoćom pokrivaju površinu poda i daju pored lepog izgleda i toplinu.

Naša metoda čišćenja mekih podnih obloga je moderna, rade je obučene radnice na licu mesta uz upotrebu profesionalnih mašina i opreme za rad, sredstva za čišćenje koja su pH neutralna i namenjena za meke podne obloge.

Automatizovana metoda predstavlja mali funkcionalni tepih servis u vašem prostoru a vreme čišćenja zavisi od stepena zaprljanja i površine koje se čisti.

Proces čišćenja mekih podnih obloga definisan je kroz pojedinačnje ili kompletne metode čišćenja a to su: 

 • Mašinsko čišćenje tepiha ili mašinsko pranje tepiha
 • Dubinsko čišćenje tepiha ili dubinsko pranje tepiha
 • Suvo ekstrakciono čišćenje tepiha ili suvo ekstrakciono pranje tepiha

Odabir metode čišćenja ili pranja tepiha mi definišemo na osnovu materijala i stepena zaprljanja, na urađenim delovima nekad je potrebno ponoviti postupak čišćenja jer je tu bilo veće zaprljanje kako bi dobili željeno stanje.

Našim čišćenjem mekih podnih obloga dobijate vrhunski igled podne obloge, očistili bi od prljavštine, fleka, vratili bi svežinu boja, elastičnost, produžili vek trajanja a osim vizuelne čistoće i prijatnog mirisa, zaštitili bi od raznih sitnih štetnih mikroorganizama, bakterija i grinja u narednih 3 meseca.

 • Čišćenje tvrdih podnih obloga

Tvrda podna obloga se postavlja na beton ili na podnu izolaciju a tvrde podne obloge su pločice koje mogu biti od različitog sastava i materijalia, ili materijali koji su naneti u tečnom stanju i procesom sušenja su stvorila tvrdu podnu oblogu.

Naša metoda čišćenja tvrdih podnih obloga je moderna, rade je obučene radnice na licu mesta uz upotrebu profesionalnih mašina i opreme za rad, sredstva koja se koriste su namenjena isključivo za podlogu koja se čisti.

Proces čišćenja tvrdih podnih obloga definisan je kroz pojedinačnje ili kompletne metode čišćenja a to su:

 • Mašinsko čišćenje podova ili mašinsko pranje podova
 • Dubinsko čišćenje podova ili dubinsko pranje podova
 • Suvo ekstrakciono čišćenje podova ili suvo ekstrakciono pranje podova
 • Postavljanje zaštite na tvrde podne obloge

Odabir metode čišćenja ili pranja mi definišemo na osnovu sastava i materijala da bi se uklonile i najdeblje naslage prljavštine i da podna obloga dobija svoj prvobitni izgled.

Nakon temeljnog čišćenja i sušenja tvrde podne obloge u zavisnosti od sastava i materijala može se vršiti i zaštita.

Zaštita se radi sa profesionalnom opremom uz upotrebu zaštitnih sredstava i sprecijalnim procesom rada koja na tvrdoj podnoj oblozi stvaraju neklizajući zaštitni fil i tako se dobija ekstremno čvrst i lagan za održavanje, visoko sjajni podni zaštitnik.

Zaštićeni podovi, otporni su od fizičkog i hemijskog habanja, flekanja i druga oštećenja, imaju visok sjaj vremenski ograničen u zavisnosti od samog frekventnosti mesta a njihovo održavanje je krajnje jednostavno.  

Dolaskom našeg predstavnika dogovaraju se precizno svi detalji vezani za željenu uslugu, nakon toga dajemo Vam ponudu u kojoj su istaknuti svi dogovoreni detalji usluge a u realizaciju iste kreće se nakon prihvatanja ponude.

Prednosti prilikom našeg angažovanja za ovakve vrste uslugu su:

 • Uvek uslugu čišćenja obavljamo isključivo po dogovorenim detaljima
 • Uvek uslugu obavljaju obučene i pripremljene radnice za dogovorenu uslugu
 • Uvek obezbeđena kontrola obavljenog posla sa naše strane
 • Uvek obrzbeđena optimalna sredstva za izvršenje dogovorene usluge
 • Uvek obezbeđena profesionalna oprema za izvršenje dogovorene usluge
 • Vaša ušteda novca i vremena – jer ne trošite novac za kupovinu skupe opreme i za održavanje i servisiranje istih
 • Vaša ušteda novca i vremena – jer ne trošite novac za kupovinu sredstva za čišćenje podova
 • Ne razmišljate već nas samo pozovite jer mi to sve možemo uraditi za Vas!

 

On-line
narudžbenica

ČIŠĆENJE
PODOVA

(Poruka će biti 
obrađena u roku od 24 sata)

© 2023. Agency Brilliant. Sva prava zadržana.