Čišćenje stambenog prostora

Agency Brilliant sa velikim dugogodišnjim iskustvom omogućava svojim korisnicima da izgled njihovog stanovanja bez obzira da li je u pitanju zgrada, kuća ili stan bude podignut na viši nivo uz uslugu koja se zove čišćenje stambenog prostora.

Razlike u načinu života i rada predstavljaju razlike i u izboru životnih sredina samih stambenih prostora, tako da svaki prostor osim što je na svoj način interesantan i lep, zahteva poseban pristup i način čišćenja i održavanja.

Čišćenje stambenog prostora zahteva određen higijenski tretman koji je prostoru neophodan svakodnevno ili periodično kako bi prostor uvek bio dobro mesto za boravak i odmor.

Stambeni prostor pored toga što treba da bude Vaša slika i da daje lep utisak Vašim prijateljima i prodici najbitnije je pre svega da bude čist i zdrav zbog ukućana koji ga svakodnevno koristi.

Čist i zdrav stambeni prostor u kom provodite vreme utiče na Vaše i zdravlje Vaših ukućana, takođe veoma utiče na poboljšanje poslovnih i privatnih rezultata i zato je veoma bitno da Vaš stambeni prostor bude uvek higijenski zdrav za rad i boravak.

Uslugu čišćenja i održavanja prostora formiramo prvenstveno prema željama i potrebama naših korisnika a u mogućnosti smo udovoljiti svim Vašim zahtevima baš onako kako Vi to želite, zato nam se slobodno obratite sa potpunim poverenjem.

Dolazak našeg predstavnika radi uvida u prostor koji treba čistiti je besplatan, na osnovu Vaših zahteva i uvida u stanje prostora možemo Vam dati najbolji predlog i ponudu za izvođenje navedenih usluga:

Generalno čišćenje stambenog prostora

Generalna čišćenja stambenog prostora se rade nakon delimičnog ili kompletnog renoviranja prostora, nakon izvršenih građevinskih radova, nakon proslava, radi primopredaje samog prostora ili dovođenja u red same higijene kompletnog ili parcijalnog dela stambenog prostora.

Usluga se aktivira po potrebi podrazumeva angažovanje većeg broja radnica iz razloga što je većim obim posla u pitanju i radi što kraćeg vremenskog trajanja samog procesa čišćenja koji se radi kompletno od plafona do poda kako bi se prostor pripremio za dalji tok.

Periodično čišćenje stambenog prostora

Periodična čišćenja stambenog prostora se rade najčešće radi dovođenja u red higijene kompletnog ili parcijalnog dela stambenog prostora u željeno stanje i radi zamena zamena Vaših radnica koje su trenutno sprečene ili ne mogu taj deo posla da stignu tokom svog rada da urade.

Usluga se takođe aktivira po potrebi a podrazumeva čišćenje stambenog prostora u kome već imate neku radnicu koju ste Vi angažovali ali ne preko nas da obavlja uslugu redovnog održavanja ali zbog specifičnosti prostora ne može sve sama da uradi već je potrebno dodatno još neko sa strane da se aktivira.

Usluga se aktivira po potrebi a podrazumeva angažovanje jedne ili većeg broja radnica u zavisnosti od toga šta želite da se u prostoru uradi.

Redovno čišćenje stambenog prostora

Redovna čišćena stambenog prostora su naša redovna održavanja koja se u dogovoru sa korisnicima rade nakon generalnih ili periodičnih čišćenja stambenog prostora.

Usluga podrazumeva tačno definisan broj angažovanih radnica, stavke održavanja i čišćenja, vreme održavanja, dani održavanja u ugovoru o redovnom održavanju sa obezbeđenim optimalnim sredstvima i profesionalnom opremom za obavljanje usluge.

Dolaskom našeg predstavnika dogovaraju se precizno svi detalji vezani za željenu uslugu, nakon toga dajemo Vam ponudu u kojoj su istaknuti svi dogovoreni detalji usluge a u realizaciju iste kreće se nakon prihvatanja ponude.

Prednosti prilikom našeg angažovanja za ovakve vrste uslugu su:

  • Uvek uslugu čišćenja i održavanja obavljamo isključivo po dogovorenim detaljima
  • Uvek uslugu obavljaju obučene i pripremljene radnice za Vaš prostor
  • Uvek obezbeđena kontrola obavljenog posla sa naše strane
  • Uvek obrzbeđena optimalna sredstva za izvršenje dogovorene usluge
  • Uvek obezbeđena profesionalna oprema za izvršenje dogovorene usluge
  • Vaša ušteda novca i vremena – jer ne trošite novac za kupovinu i vreme za traženje adekvatne opreme i za održavanje i servisiranje istih
  • Vaša ušteda novca i vremena – jer ne trošite novac za kupovinu i vreme za traženje adekvatnih sredstva za čišćenje i održavanje prostora
  • Vaša ušteda novca i vremena – jer ne trošite novac i vreme za dodatno angažovanje kad je reč o zamenama, kod nas su sve zamene već obezbeđene
  • Vaša ušteda novca i vremena – jer ne trošite novac na osobu koja vodi računa o obučavanju, kojom se dinamikom održava prostor i o kvalitetu rada radnica, takva osoba je sastavni deo našeg tima
  • Ne razmišljate već nas samo pozovite jer mi to sve možemo uraditi za Vas!

 

On-line
narudžbenica

ČIŠĆENJE
STAMBENOG
PROSTORA

(Poruka će biti 
obrađena u roku od 24 sata)

© 2023. Agency Brilliant. Sva prava zadržana.