Čišćenje zagrada

Agency Brilliant sa velikim iskustvom omogućava svojim korisnicima da izgled i higijena njihove zgrade bez obzira što u zgradi ima više različitih korisnika bude na onom nivou baš onako kako korisnici zgrade žele da bude.

Današnje nove gradnje stambenih zgrada prikazuju zanimljive i moderne dizajne i sve su besprekorne u svom sjaju dok su nove ali netreba zanemariti zgrade koje su ranije izgrađene i nakon puštanja u promet kako one danas izgledaju.

Razlike u izgledu, godini izgradnje, broju korisnika i frekventnosti samih stambenih zgrada, zahtevaju poseban pristup i način čišćenja i održavanja, kako bi zgrada uvek izgledala higijenski dobro i zdrava za boravak.

Uslugu čišćenja i održavanja zgrada formiramo prvenstveno prema željama i potrebama naših korisnika a u mogućnosti smo udovoljiti svim Vašim zahtevima baš onako kako Vi to želite, zato nam se slobodno obratite sa punim poverenjem.

Dolazak našeg predstavnika radi uvida u zgradu koji treba čistiti je besplatan, na osnovu Vaših zahteva i uvida u stanje zgrade možemo Vam dati najbolji predlog i ponudu za izvođenje navedenih usluga:

 • Generalno čišćenje zgrade

Generalna čišćenja zgrade se rade nakon delimičnog ili kompletnog renoviranja zgrade, nakon izvršenih građevinskih radova, nakon proslava korisnika zgrade, radi primopredaje samog prostora ili dovođenja u red same higijene kompletnog ili parcijalnog dela zgrade.

Usluga se aktivira po potrebi  podrazumeva angažovanje većeg broja radnica iz razloga što je većim obim posla u pitanju i radi što kraćeg vremenskog trajanja samog procesa čišćenja koji se radi kompletno od plafona do poda kako bi se zgrada pripremila za dalji tok.

 

  

 • Redovno čišćenje zgrade

Redovna čišćena zgrada su naša redovna održavanja koja se u dogovoru sa korisnicima rade nakon generalnih čišćenja zgrada.

Usluga podrazumeva tačno definisan broj dolazaka angažovanih radnica, stavke održavanja i čišćenja, vreme održavanja, dani održavanja u ugovoru o redovnom održavanju sa obezbeđenim optimalnim sredstvima i profesionalnom opremom za obavljanje usluge.

Usluga podrazumeva periodično generalno čišćenje od poda do plafona celokupne unutrašnjosti zgrade, mašinsko čišćenje tvrdih podnih obloga a po potrebi ugovorom se može definisati i hausmajstor kao i upravnik zgrade.

Dolaskom našeg predstavnika dogovaraju se precizno svi detalji vezani za željenu uslugu, nakon toga dajemo Vam ponudu u kojoj su istaknuti svi dogovoreni detalji usluge a u realizaciju iste kreće se nakon prihvatanja ponude.

Prednosti prilikom našeg angažovanja za ovakve vrste uslugu su:

 

 • Uvek uslugu čišćenja i održavanja obavljamo isključivo po dogovorenim detaljima
 • Uvek uslugu obavljaju obučene i pripremljene radnice za Vaš stambeni prostor
 • Uvek obezbeđena kontrola obavljenog posla sa naše strane
 • Uvek obrzbeđena optimalna sredstva za izvršenje dogovorene usluge
 • Uvek obezbeđena profesionalna oprema za izvršenje dogovorene usluge
 • Vaša ušteda novca i vremena – jer ne trošite novac za kupovinu skupe opreme i za održavanje i servisiranje istih
 • Vaša ušteda novca i vremena – jer ne trošite novac za kupovinu sredstva za čišćenje i održavanje zgrade
 • Vaša ušteda novca i vremena – jer nezmišljate o bolovanjima, slobodnim danima i godišnjim odmorima, kod nas su sve zamene već obezbeđene
 • Vaša ušteda novca i vremena – jer ne trošite novac na osobu koja vodi računa o prijemu, otpustu, obučavanju, kvalitetu rada radnica, takva osoba je sastavni deo našeg tima
 • Ne razmišljate već nas samo pozovite jer mi to sve možemo uraditi za Vas!

 

On-line
narudžbenica

ČIŠĆENJE
ZGRADA

(Poruka će biti 
obrađena u roku od 24 sata)

© 2023. Agency Brilliant. Sva prava zadržana.